D A B O O K E R

Loading...

Примери с DaBooker – изнесени продажби

Представяме ви приложение на системата за резервации DaBooker в компания за изнесени услуги, в случая по продажби.

Крачка напред с предимство

Да срещате клиентите си онлайн е ключово предимство и отговор на необходимост. Необходимост, която отваря възможности както за повече проекти и реализация, така и за по-добра организация и ефективност. Компанията за изнесени услуги по продажби BusinessDay използва системата DaBooker за онлайн консултации и срещи с клиенти.

BusinessDay са експерти в сферата на продажбите. Дейността им обхваща процесите от проучване и проектиране за конкретния бизнес, през комуникация с потенциални клиенти, дo реализиране на продажби. Както е известно, ефективността на търговските екипи и всеки допълнителен потенциал в тази сфера може има ключово значение за успеха на бизнеса.

Ето защо, достъпността и пряката връзка са от значение – когато има бърз достъп до услугата и/ или експерта, клиентът не губи време, а действа. С онлайн резервацията през DaBooker клиентите имат тази възможност. Автоматизираният софтуер спестява време и на предлагащия услугата – всеки служител може да има собствен график, календарът му да се синхронизира с Google Cal индивидуално, а за онлайн срещите да се получават известия с автоматично генерирани линкове от Zoom. Управлението е на едно място, а предимството – във ваши ръце.

Онлайн платформа за възможности

Със своя подход към интелигентни и практични решения BusinessDay използва гъвкавостта на DaBooker, за да разкрие по-широко приложение на софтуера. Специализирани в маркетинговия предпродажбен процес и целеви кампании, те организират и осъществяват онлайн срещи и за своите клиенти през онлайн платформата.

Така DaBooker работи като асистент за служителите при предлагане на бизнес услугите им, и като техен помощник по резервации и срещи за провежданите кампании (към таргет клиенти на бизнеса, избрал BusinessDay за продажби). Когато утвърдените канали за комуникация (телефон, имейл) все още работят, но светът се променя, значи е време за крачка напред.

Изнесените услуги по продажби имат редица предимства и BusinessDay може да ги осигури – висококвалифициран екип, експертиза и по-малко разходи. Онлайн резервационната система DaBooker носи възможности и може да даде по-добра организация, достъпност за продажби 24/7 онлайн, отчетност и повече време за важното. По този начин уеб приложението допълва качествените услуги и прави бизнеса по-ефективен, а клиентите му доволни.

Всичко това и още много, готово като софтуер за резервации с абонаментен план без ограничения за брой служители, услуги, срещи, клиенти. Изберете своя план DaBooker!

Защо DaBooker?

Ползи за потребителя, в случая бизнес клиент и потенциални по кампания:

  • лесно – работи се директно с календара, има и търсене с филтър,
  • удобно – резервира се онлайн по всяко време 24/7 от всяка точка,
  • спокойно – спестяват се уточняващи телефонни разговори и имейли,
  • конкретно – избира се съответната услуга от каталога или служител.


Ползи за служителя, в случая експерт по продажби и маркетинг:

  • организирано – работи се балансирано, с поглед над график и натовареност,
  • фокусирано – познава се клиента, има база данни, предоставя се качество,
  • практично – прилага се автоматизация при известия, интеграция със Zoom и синхронизация с Google Cal,
  • точно – предоставят се услуги на време, управляват се прецизно ресурсите по кампании.


DaBooker за професионални и изнесени услуги (аутсорсинг) – защото работи за надеждна организация и комуникация, ефективност, добър имидж и качествени услуги. Вижте демо тук.

Имате въпроси, на които не намирате отговор, пишете ни и нашите експерти ще се свържат с вас.