D A B O O K E R

Loading...

Примери с DaBooker – коучинг и консултация

Продължаваме с примери за използване на системата за резервации DaBooker в работата на компании и лица, предлагащи професионални услуги.

Добра организация с грижа за клиента

При услуги, свързани с личностно и професионално развитие, безспорно фокусът попада върху човека. В динамични и напрегнати времена грижата за неговото добро състояние, представяне, реализация и живот изисква гъвкавост и лекота, включително при дейности, свързани с предоставянето на консултации. Като например – да се осигури възможност за онлайн и живи срещи, да се редуцира ненужната комуникация, за да има време за важното, за човека.

Затова не е изненада, че все повече кариерни консултанти, коучове, фасилитатори, терапевти търсят възможност да облекчат общуването с клиенти и предпочитат да въведат онлайн резервации за своите услуги. Същевременно така подобряват и личната си организация и осигуряват време за своето възстановяване и усъвършенстване. Такъв е примера на Елица Панева – консултант развитие на хора, която има практика като коуч и обучител, и за целта избира DaBooker като система за онлайн резервации на срещи и събития.

Предпочитанията към DaBooker идват и заради синхронизацията с Google/ Outlook календар, автоматичните имейл известия, интеграцията със Zoom и плащанията през Stripe. Ползите пред консултанта и фасилитатор са свързани и с възможността за продажба на събития – отворен или затворен тип, единични или повтарящи се, платени или безплатни и т.н. Това позволява организирането на различни формати групови занимания като семинари, уебинари, обучения, уъркшопи и улеснява промотирането им към целевата аудитория – споделен линк и клиентът получава информацията с опция да се запише на момента.

Защо DaBooker?

Ползи за потребителя, в случая краен клиент:

  • лесно – работи се директно с календара, има и търсене с филтър,
  • удобно – резервира се онлайн по всяко време 24/7 от всяка точка,
  • спокойно – спестяват се уточняващи телефонни разговори и имейли,
  • конкретно – избира се съответната услуга от каталога или служител.

Ползи за служителя, в случая коуч/ кариерен консултант/ терапевт:

  • организирано – работи се балансирано, с поглед над график и натовареност,
  • фокусирано – познава се клиента, има база данни, предоставя се качество,
  • практично – прилага се автоматизация при известия, интеграция със Zoom и синхронизация с Google и Outlook календари,
  • точно – предоставят се услуги на време, без напрежение или дублирани часове.

DaBooker за професионални услуги и консултантска дейност  – защото спомага за надеждна организация и комуникация, добър имидж и качествени услуги за доволни клиенти. Вижте демо тук.

Всичко това е достъпно за вас – вземете предимство с план по ваш избор още днес!