D A B O O K E R

Loading...

Примери с DaBooker – събития

Пример за внедряване на системата за резервации DaBooker при организиране на събития и онлайн продажба на билети или резервации за тях.

Събитията в ръце

От бизнеса се очаква да среща клиентите, където са и да им осигурява добро обслужване. Това включва и удобството да купуват на момента – тогава, когато интересът им е най-голям. Ако клиентите искат да научат повече, проверяват онлайн (през вашия сайт или търсачка), ако искат да купуват – предпочитат да е директно. Ето как онлайн продажбата на билети и резервации през уебсайта ви може да се окаже ключово предимство при реализация.

Представяме ви примера на Galleria Mino и Dr. Feelgroove, които използват системата за свои тематични събития с качествена музика, напитки и дрескод. Партитата са лимитирани и се изисква предварителна резервация, с което да се гарантира приятна обстановка до предвидения капацитет и добро планиране на детайли от събитието.

Концептуални магазини и пространства за събития като Galleria Mino могат да разчитат на DaBooker за различни формати събития. От модни представяния, през работилници и арт събития, до планиране на частни партита. Освен за събития на живо, могат да се предлагат билети и за всякакви онлайн формати – уебинари, срещи (групови и индивидуални) и други. Важен момент е, че организаторът може да задава отделни настройки за всяко събитие, да създава повтарящи се такива, да приема разплащания на място и онлайн през Stripe и PayPal.

За артисти, музиканти и диджеи, както в случая Dr. Feelgroove, системата за резервации може също да бъде полезна. Реално DaBooker може да бъде буукинг агент за клубни или частни изяви, да продава професионални услуги и мърчандайзинг, да се ползва за автоматизирано разпращане на известия/ линкове за достъп до платено излъчване (стрийминг) или друго онлайн събитие.

Повече от възможност

Да предоставите събитията в ръцете на клиентите говори за увереност и култура. Резервациите са част от културата на потребление с плюсове както за организатора – реклама и планиране, така и за самите клиенти – удобство и персонализация. В DaBooker може да конструирате формата си за резервации като добавяте елементи за уточняващи въпроси, менюта за избор, екстри и други, с които да персонализирате продукта/ услугата.

Постепенно с усвояване на навика за резервация и предварително закупуване на билети, клиентите добиват култура и това става част от начина им на живот и потребление. Същевременно ивент мениджмънт практиката да се промотират събития онлайн и продават през собствен сайт може да се разглежда и като инвестиция с дългосрочен ефект. DaBooker може да ви спести време и средства, защото се предлага на абонамент и се вгражда с лекота, буквално с няколко клика на сайта ви. Ако нямате такъв – може да стартирате бързо с мини уебсайт на платформата (през поддомейн).

Въвеждането на онлайн резервации дава възможност за по-удобна реклама на събитията и директен контакт в онлайн среда с потребителя. Всъщност усилията, които се влагат за промотиране на конкретно събитие (с дигитална реклама пр. Google, Facebook или др.) разработват вашия канал за онлайн продажби, под ваш контрол. Така DaBooker се оказва повече от възможност, защото с натрупването на повече реализирани събития се повишава трафика към вас (вашата онлайн витрина/ каса), устойчивостта на бизнеса, лоялността на клиентите и много други.

Защо DaBooker?

Ползи за потребителя, в случая краен клиент:

  • лесно – работи се директно с календара, има и търсене с филтър,
  • удобно – резервира се онлайн по всяко време 24/7 от всяка точка,
  • спокойно – спестяват се уточняващи телефонни разговори и имейли,
  • конкретно – избира се съответното събитие от листа или услуга/служител от каталога.

Ползи за служителя, в случая организатор/ артист/ място за събития:

  • организирано – работи се балансирано, с поглед над график и натовареност,
  • фокусирано – познава се клиента, има база данни, предоставя се качество,
  • практично – прилага се автоматизация при известия, интеграция със Zoom и синхронизация с Google Cal,
  • точно – виждат се всички резервации и се предоставят услуги на време.

DaBooker за организиране и провеждане на събития, професионална дейност, свободни професии  – защото спомага за надеждна организация и комуникация, добър имидж и качествени услуги. Вижте демо тук.

Всичко това е възможно и работи за вашите събития и продажби – вземете предимство с план DaBooker Pro още сега!