D A B O O K E R

Loading...

Примери с DaBooker – терапия и занимания

Още един пример на системата за резервации DaBooker в работата на компании и индивидуални практики от сферата на услугите.

Практично за кабинети и групови занимания

Все по-често се срещат индивидуални практики, обединени под една шапка или допълнени от различни формати услуги за групи. Сред основните причини са стремежът към качествени и завършени услуги с достъп до различни специалисти и по-високата ефективност на работа с цел по-добри финансови резултати. Освен неуспоримите предимства, подобно обединение има и своите нужди в посока вътрешна координация, продажби, отчетност и връзка с клиенти.

Това е работа за DaBooker, който може да посрещне тези нужди и да отговори като първокласен онлайн асистент. През него лесно организирате работно време, служители и услуги благодарение на гъвкавите настройки, които следват вашия ритъм на работа. С един клик имате поглед върху всичко, в един календар. Приема за вас резервации и продава онлайн 24/7 както часове за услуги, така и събития. Практично решение, което ви дава свободата да развивате бизнеса си дори докато си почивате.

За Логопед Лина онлайн резервациите с DaBooker са именно това – готово решение с потенциал. Избира го за своя терапевтичен кабинет, но знае, че може да разчита на неговите ресурси и за занималнята, където планира нови дейности в групи за деца. Системата подхожда отлично на организация, провеждаща курсове за чужди езици, театрални, музикални и други частни уроци, или предлагаща занимания по интереси, хоби или лично усъвършенстване. Може да продава единични и повтарящи се събития (ежеседмични, месечни, други), като освен записвания DaBooker приема и онлайн плащания през Stripe и PayPal. Вашите предпочитания и бизнес процеси определят какви опции да има клиента – онлайн и на място или само едно от двете.

Всичко това, достъпно за вас на едно място – календар, служители, резервации, известия, клиентска база данни, финанси и други. Информацията ви очаква в административния панел, а DaBooker е готов да последва вашите решения и визия.

Защо DaBooker?

Ползи за потребителя, в случая краен клиент:

  • лесно – работи се директно с календара, има и търсене с филтър,
  • удобно – резервира се онлайн по всяко време 24/7 от всяка точка,
  • спокойно – спестяват се уточняващи телефонни разговори и имейли,
  • конкретно – избира се съответната услуга от каталога или служител.

 

Ползи за служителя, в случая терапевт/ психолог/ водещ занимания:

  • организирано – работи се балансирано, с поглед над график и натовареност,
  • фокусирано – познава се клиента, има база данни, предоставя се качество,
  • практично – прилага се автоматизация при известия, интеграция със Zoom и синхронизация с Google и Outlook календари,
  • точно – предоставят се услуги на време, без напрежение или дублирани часове.

DaBooker за професионални услуги и консултантска дейност  – защото спомага за надеждна организация и комуникация, добър имидж и качествени услуги за доволни клиенти. Вижте демо тук.

Всичко това е достъпно за вас – вземете предимство с план по ваш избор още днес!