D A B O O K E R

Loading...

Примери с DaBooker – търговски срещи

Представяме ви поредица с примери за приложението на резервационната система DaBooker в дейността на различни компании от сферата на услугите.

Онлайн срещи с участие на експерти 

Започваме с нашите партньори от ARDE LAB, които подкрепят DaBooker в процеса на продажба и работа с клиенти. Опитът им в посока маркетинг и бизнес развитие, както и погледът над различни типове бизнес е полезен при консултации и онлайн демонстрационни срещи.

Самата резервационна система е достъпна на страницата с Контакти на ARDE LAB и обслужва сътрудничеството с търговски екипи, които представят продукта на българския пазар. За целта е въведена услуга с конкретен служител и зададено специфично време за запазване на часове за срещи.

Предвид онлайн формата се използва и интеграцията със Zoom – платформа за видеоконференции и виртуални срещи. Това позволява автоматично създаване и изпращане на линк за присъединяване към онлайн срещата в известие по имейл до клиента и служителя.

Същевременно синхронизацията с Google Cal осигурява на ангажирания с услугата служител възможност да управлява времето си с лекота. При ангажимент в Google календара, който навлиза в работно време за съответната услуга – часът за среща става “зает”. Аналогично, ако има резервация за услугата, запазеният час се появява като ангажимент и в двата календара – този на системата и Google акаунта.

Защо DaBooker?

Удобно за потребителя, в случая търговец/ представител:

  • лесно – работи се директно с календара в конкретика,
  • достъпно – резервира се онлайн по всяко време 24/7 от всяка точка,
  • спокойно – спестяват се уточняващи телефонни разговори и имейли.

Удобно за служителя, в случая партньор/ консултант:

  • организирано – работи се със собствен ритъм, има поглед отгоре,
  • фокусирано – познава се клиента, предоставя се по-добра услуга,
  • практично – прилага се автоматизация при известия, интеграция със Zoom и синхронизация с Google Cal.

DaBooker за онлайн срещи и консултации – защото предлага по-добра организация, комуникация и възможности за качествени услуги и удовлетворени клиенти.

Системата за онлайн резервации DaBooker е приложима за различни видове бизнес благодарение на своята адаптивност и широк набор от функционалности. Предлаганите планове включват неограничен брой служители, услуги, клиенти и резервации, като с DaBooker PRO вие може да продавате и приемате плащания онлайн, както и да управлявате повече от един обект или офис. Поръчайте своя план сега!