D A B O O K E R

Loading...

Примери с DaBooker – юридически услуги

Продължаваме с примери за внедряване на системата за резервации DaBooker в работата на различни компании, предлагащи услуги.

Удобство за клиента и добър имидж

Значението на доброто обслужване и прецизност, когато говорим за бизнес услуги, е голямо. С грижа за интересите и удобството на своите клиенти, от бутикова правна кантора LEAD ADVISE избират DaBooker. Заявяването на Консултация при тях е вече достъпно през уебсайта им, като подобна онлайн услуга говори за уважение към времето на клиента и добавя престиж към имиджа на компанията.

Предимствата за адвокатската кантора са както имиджови, така и от организационно естество. Постига се по-добро управление на времето, подготовката и работата по съответния правен въпрос. Също така, при комплексни бизнес казуси, изискващи и друга компетенция освен юридическа, с лекота се организират многостранни срещи, включващи и външни специалисти, без да се ангажира клиента допълнително. Предлагат се консултации онлайн и на живо.

Юридически и нотариални услуги

Системата за онлайн резервации DaBooker е отличен избор и за нотариални кантори. Благодарение на своята гъвкавост и богата функционалност, тя може да се използва за неограничен брой служители и услуги, като предоставя възможности за настройка на детайлите по тях.

Кой служител за коя услуга отговаря, кога и за колко време се предоставя – това спомага за регулиране заетостта на служителите и натовареността на човекопотока в кантората. Услугите са удобно организирани в категории, което улеснява клиента при записването на час, а към формата могат да бъдат добавени полета за подаване на предварителна информация в момента на резервация. 

Защо DaBooker?

Ползи за потребителя, в случая краен клиент:

  • лесно – работи се директно с календара, има и търсене с филтър,
  • удобно – резервира се онлайн по всяко време 24/7 от всяка точка,
  • спокойно – спестяват се уточняващи телефонни разговори и имейли,
  • конкретно – избира се съответната услуга от каталога или служител.

Ползи за служителя, в случая адвокат/ нотариус/ правен консултант:

  • организирано – работи се балансирано, с поглед над график и натовареност,
  • фокусирано – познава се клиента, има база данни, предоставя се качество,
  • практично – прилага се автоматизация при известия, интеграция със Zoom и синхронизация с Google Cal,
  • точно – предоставят се услуги на време, без струпване в чакални или на рецепция.

 

DaBooker за професионални услуги и консултантска дейност  – защото спомага за надеждна организация и комуникация, добър имидж и качествени услуги за доволни клиенти. Вижте демо тук.

Всичко това е достъпно за вас – вземете предимство с план по ваш избор още днес!