D A B O O K E R

Loading...

Бизнес талант – готов за вашия екип

Известно е, че електронната търговия е в подем, a продажбата на време и услуги онлайн също има огромен потенциал. Това бе видяно и благодарение на предизвикателната 2020г. От решаващо значение за бизнеса се оказват способността за адаптация и доброто обслужване, дигитално и персонално едновременно.

Онлайн резервациите на услуги са концепция, която буквално позволява да продавате време онлайн. Потребителите могат да резервират времето ви като професионалист (доставчик на услуги), да запазват зали (работни позиции, стаи в хотел), да заявяват участие в занимания (он- и офлайн събития). Затова създадохме автоматизирана резервационна система за услуги, срещи и събития, която работи и продава 24/7. 

Представяме ви DaBooker – талант, готов за вашия екип. Лесен за инсталация с няколко клика и API ключ, богат на функционалности и приложение, достъпен като абонамент и удобен като интерфейс, надежден като услуга и с възможност за надграждане – вие се развивате, възможностите на софтуера също.

Обучен да ползва работещи решения, иновативен подход и ценно ноу-хау; трениран да се адаптира, служи и разбира бизнеса, следвайки вашата визия.

Онлайн резервационната система спомага за устойчивост, отлична координация и доволни клиенти. DaBooker ви дава предимство под ваш контрол – добро обслужване и управление в един софтуер за премиум резервации. Изберете най-доброто за вас с подходящия план.