D A B O O K E R

Loading...

Спортни зали и Треньори

Продавате ли тренировки онлайн

DaBooker

защото

ClockCreated with Sketch.

РАБОТИ 24/7

С DaBooker клиентите ви избират, запазват и плащат тренировки при вас онлайн с лекота, а вие имате повече време за приходи

ManCreated with Sketch.

ЛЕСНО Е

Вашият график с един клик - спестявате време и нерви от чатове и обаждания, синхронизирате онлайн и офлайн тренировки на едно място

Star1Created with Sketch.

Продавате сега

Управлявате клиентската си база, известявате и напомняте за занимания, промотирате услуги и екстри, следите плащания и резултати

DaBooker

Е онлайн

онлайн тренировки през платформата Zoom + Още много

DaBooker

форма за резервации

Проблеми и предизвикателства

........................

Решения в един софтуер

DaBooker

Резервации, Тренировки, Продажби

DaBooker

за спортНИ УСЛУГИ

ЧЕСТИ
ВЪПРОСИ

Избирате план, добавяте го към поръчката си, въвеждате данни за вашата разплащателна карта и се записвате за абонамент.
След валидация на плащането се попълва въпросник, за да се настрои вашия акаунт, а малко след това получавате данните си за достъп до софтуера и инструкции.
Плащането за услугата е автоматизирано – на една и съща дата всеки месец се събира дължимата такса и ДДС. В профила си може да следите и управлявате своя абонамент.

Не. Дължите единствено абонаментната такса за софтуера като услуга според избрания от вас план. Колкото повече развивате бизнеса си, толкова повече печелите.

Смело разгърнете потенциала си с неограничен брой служители, услуги, клиенти, резервации и продажби за тренировки, събития и подобни.
Имайте предвид, че един акаунт за абонаментен план може да бъде свързан само с един бизнес (ЮЛ или ФЛ). Когато бизнесът има повече от един обект под своя бранд, следва да използва BusinessBookin Pro за управление на повече от 1 локация.

Ако сега стартирате своя бизнес и искате „асистент по организацията“ може да изберете базовия план DaBooker. С него управлявате по-добре времето си, ставате видим за потенциални клиенти онлайн и достъпен за настоящи и бъдещи с повече удобство и грижа за тях.

Ако вече имате бизнес и искате да продавате онлайн, да имате отчети за плащания и др. или сте с повече от един обект, насочете се към DaBooker Pro. Той ще ви служи и като „асистент по продажбите“, а бизнесът ви – резервации, тренировки и продажби, ще бъде на едно място, под ваш контрол.

DaBooker е онлайн система, и за да ползвате софтуера ви е нужно устройство (компютър, таблет, смартфон) и Интернет връзка.
Администрацията е достъпна през уеб адрес на платформата DaBooker, свързан с вашия акаунт. За работа със софтуера не е нужно специално обучение, т.к. е интуитивен и добре структуриран. На ваше разположение са и упътванията в често задавани въпроси (FAQs).
Клиентите ви запазват и купуват часове за тренировки/ събития през резервационна форма на вашия уебсайт или уеб адреса ви в DaBooker.

Повече обекти и продажби онлайн

DaBooker
ЗА прогрес